Skip to content

Programok

Rendezvények és újdonságok 2018

  • Búcsú: 22.04.2018
  • Csallóközi kutyakiállítás és bonitáció: 28.06.2018
  • Falunap: 04.08.2018
  • VI. Ínyencek versenye: 15.09.2018

A fő ünnepség a minden évben megrendezésre kerülő falunap – egy kétnapos rendezvény, amelyet a falu a 2000-es évtől szervez meg rendszeresen, augusztusban. A találkozó gazdag kultúrprogramban, zenei fellépésekben, szórakoztató műsorokban, a második napon éjfélkor pedig tüzijáték szolgálja a szórakoztatást és a jó hangulatot, amit a meghívott sztárok is igyekeznek jelenlétükkel emelni.

A búcsú áprilisban kerül megrendezésre, szent György ünnepére.

Gyermeknap és piknik – A nyár elején megrendezett, sport- és szórakoztató események nem csak gyermekeknek, gulyásfőző versennyel egybekapcsolva.

A falu vezetősége február ill. március hónapban rendszeresen megrendezi a nyugdíjastalálkozót, ahol az idősebbeket vendégelik meg, és szórakoztatják a különböző programokkal.

További esemény a télen, december 6-án tartott Mikulás-ünnepség, amikor a Mikulás járja lovashintóján az utcákat, a gyerekeket invitálva az esti rendezvényre.

Pódafa híres évente tartott kutyakiállításáról, tevékenykedik itt kutyanemesítők és tenyésztők kis csoportja is.

A fiatalság tartópilléreként szolgál a helyi sportklub. Két csapata működik – diákcsapat és felnőttcsapat, akik járási versenyeket játszanak a közeli kisebb-nagyobb falukkal.